Nyt tulee lyhyt kooste, joka voidaan vetää yhteen sanoilla LAISKA OHJAAJA! =(

Helmikuun tokoilut on jääny alkukuun kisatreenin jälkeen tosi vähiin ja selityksiähän riittää mm. yli 2 vkoa kestäneet paukkupakkaset (ulkotreenaus ei muka ollut mahdollista), paljon menoja ja työkiireitä ja blaa blaa blaa. Heikko-helmikuu koostui vain muutamista hyvistä treeneistä + hallitreeneistä sunnuntaisin. Keskeisimmät treenattavat asiat seuraaminen + paikkamakuu, joissa ei kummassakaan olla edistytty =(((( Masennus!!

Paikkamakuuta koitettu treenata viikoittain kotona (pysyy jo 1-4 min. hyvin & rauhassa) + agilitytreenien lomassa Meirän hallilla häiriössä (pysyy n.15sek - 1min kovassakin häiriössä!). Mutta kun taas eilen kokeiltiin yhteistreeneissä rivissä.. levottomuutta urakalla + nousi ylös 40sek kohdalla =( Voi p*****. APUA OTETAAN VASTAAN!!!! Iso työnsarka, mutta taaperrus jatkuu. Pakko tulkita asia niin, että paineistuu häiriöstä + muista koirista ja yrittää hiipiä emännän luo turvaan, koska kotona pystyy olemaan rauhassa, eikä palkka ole enää ongelma ( laitan eri paikkaan / takapalkka tms). Pienissä erissä edetään tämänkin suhteen! Kukahan antais ohjaajalle vähän malttia ja lisäpinnaa tähän?

Seuraamisen ongelmana on tällä kertaa edistäminen, jonka takia olemme nyt jättäneet tasojen läpikäymisen ja keskittyneet oikean paikan hakemiseen + paikalla kääntymisten tekemiseen (Sari-open kotiläksy meille). Päätin, että nyt saa jäädä nouto + kaukokäskyt ja keskityn vain hinkkaamaan perusjutut kuntoon, että päästäis ees alokasluokasta joskus läpi!! =)

Joten.. maaliskuun teemana edelleen seuraaminen, paikkamakuu + hypyn jälkeisen seisomisen treenaus. Ja tokon kisatreenivideolta ystäväni poimiman ongelman poistaminen hiljalleen = esim. seisomisesta sivulle käskeminen tapahtuu kaksoiskäskyllä joka on sana + vartalonliike -> pois tästä!!!

Hyvä treeni, parempi mieli <- tähän pyritään! :)