Paikka: Kravin maneesi

Liikkuri: Piia Karinen

Kisaliikkeet (palkkaus liikkeiden välissä):

Seuraaminen: Otimme ilman hihnaa n.10 askelta eteenpäin - pysähdys - n. 4 askelta + täyskäännös ja n.10askelta takaisinpäin - pysähdys. Seuraaminen sujuu jo paremmin ja kontakti pysyy kohtalaisen hyvin.

Arvosana: 8

Liikkeestä maahanmeno:   No voi huoh.. seuraaminen hyvin ja maahanmenokin..jälleen ennakoi ja putosi ennen käskyä..perskules. Uusinnalla meni jo hienosti käskystä maahan ja odotti liikkumiseni ja paluuni rinnalle, mutta myös siinä ennakointi ja nousee ennen käskyä sivulle. Odottamista siis treenaamme!

Arvosana: 0

Luoksetulo: Loistava luoksetulo ja hyvin sivulle !! Ei moittimista "tuomarilla"

Arvosana: 10 !!

Liikkeestä seisominen: Vähän samaa vikaa kuin maahanmenossa, mutta sujui paremmin ja vaikka alkuun vähän jätätti seuraamisessa, niin tuli takaisin sivulle seuraamaan ja jäi siitä hienosti seisomaan + odotti paluuni rinnalle ja vasta käskystä sivulle. Bra!!

Arvosana: 7

Hyppy: Hienosti käskystä hyppy esteen yli ja jäi esteen taakse odottamaan. Hyvin loppuun asti koiran osalta, mutta liikkurin pieni huomautus, että ohjaaja lähti ennen "siirry koiran sivulle" komentoa ihan omatoimisesti sivulle.. kröhöm..

Arvosana: koiran osalta + liikkeenä 10, ohjaajan mokasta pieni sakotus ;)

Paikkamakuuta emme -18 asteen pakkasen takia ymmärrettävistä syistä ottaneet =)

Kaiken kaikkiaan parannusta edelliseen vastaavanlaiseen kisatilanteeseen!! Toivottavasti saamme jossain vaiheessa pientä videopätkää suorituksista Sari K:lta, joka videoi koko kisatreenin.