Onnesta soikeana ja..onnesta soikeana :D

Olin ilmoittanut meidät sunnuntaina 2 starttiin, D-kisaan eli agiradalle ja E- kisaan eli hyppyradalle. Aamupäivä alkoi hyppyradalla, jota tuomaroi ruotsalainen Lena Dyrsmeds. Sanoin ei voi kuvata sitä paniikkia ja jännitystä, joka vallitsi ennen rataa. Starttasimme medi1 luokan ensimmäisenä radalle ja muutamasta lahjakkaasta myöhästymisestä huolimatta saimme kuin saimmekin nollaradan ja vielä ihan hyvällä ajalla! :) Tämä toi meille ensimmäisen LUVA:n sekä luokkavoiton medi1 !!!

Rata nähtävissä alla:

www.youtube.com/watch

Tästä radasta jäi niin HYVÄ FIILIS, että ajatukset ei todellakaan pysyny kasassa agiradalle, joka kisattiin lähes perään. Agiradalla tuomarina Marjo Heino, joka oli tehnyt meitä ajatellen oikein kivan radan, mutta huolimaton ohjaus puomin jälkeen putkelle toi meille kiellon ja 5 vp, jonka jälkeen Manu syöksyi putkesta puomille takaisin, eikä tiukasta ohjauksesta huolimatta kääntynyt vieressä olevalle putkensuulle :( Noh, menimme vielä muutaman esteen ja jatkoimme maaliin. Omaa huolimattomuutta, mutta kumma kyllä HYL ei kovastikkaan harmittanut voiton jälkeen ;)

Illalla innostuin heti ilmoittamaan meidät seuraaviin kisoihin ja M & M nähdään seuraavan kerran TAKUT kisoissa la 13.8 2 x agiradalla. Toivottavasti siellä pysyy ajatus paremmin kasassa :)