Paikka: Nokia hiekkakenttä

Seuraaminen: taso 1 mukaan. Alkuun kontakti "laiska", mutta nähtyään toisen koiran innostui, ja siinä kohtaa rupesi kontaktikin näyttämään terävältä =) Toinen koira = positiivinen häiriötekijä ;))

Liikkeestä seisominen: 3 x 6 sarjoja. 1-2 käden liikkeellä seisomista pysäyttäen ja tämän jälkeen pelkkkä "odo" käsky. Voi vitsit,kuinka innokas nuori mies Manju on! Jaksoi hienosti tehdä harjoitteen ja seisomiset hyviä + sarjojen loppuun perusasennosta seuraamista + siitä pysäytys seisomiseen -> hienosti jäi!! Aina se jaksaa yllättää =))  Saapa nähdä, mitä Sari-ope sanoo meidän seisomisesta.. voi äkkiä tulla palautus maanpinnalle ;)

Liikkeestä maahanmeno: hyviä ja nopeita maahanmenoja x 6 ja tämän jälkeen maahanmeno liikkeestä -> myös hyvin.Palkkausta vähän eri kohdissa.

Kokeilin molempien jälkeen myös muutaman kerran erottelua liikkeestä maahanmenon + liikkeestä seisomisen suhteen.Yllättävän hienosti kuunteli ja meni maahan "maa" komennolla ja jäi seisomaan "odo" komennolla.

Illalla 8 x nappulan kanssa istu-maahan "iltajumppaa". Ei olis ikinä uskonu, kuinka onnellinen Manu on ko.jumpasta! Tarttis videoita,koska suorastaan POMPAHTAA maasta hienosti taaksepäin istumaan takapään pysyessä paikallaan. Mainio-etuliite on kyllä kohdallaan ;) Nyt uupuu enää kotitekoinen hyppyeste,joka jo alustavasti tilattu isukilta,jotta pääsee sitäkin treenaamaan kotosalla! Toko-kärpänen on niiiiiin iskenyt!! :P Koskahan täältä ylhäältä putoaa alas..??