Hyvä meidän joukkue!!!

Nyt se on sitte korkattu tokoura :) Tuomarina kisoissa erittäin mukava ja reilu Juha Kurtti. Kisapisteet 166/200p. riitti kuin riittikin 1.tulokseen, vaikka paikkamakuu meni nollille.

Video kisoista:

www.youtube.com/watch

Kisavideolta näkyy liikesuoritukset, mutta tässä muutama kommentti:

Luoksepäästävyys: 10

- tuomari rapsutteli Manua rauhassa kehään mennessä ja vaikka Manu ei pahemmin miehistä tykkää, niin hienosti pysyi sivulla tuomarin tullessa luokse.

Paikkamakuu: 0

- jotenki en oo yllättyny.. 4 muuta koiraa pysyivät hienosti ja rauhallisesti paikallaan, joten mitään erityistä häiriötekijää ei nousemiselle ollut. Manu nousi n.10sek jälkeen seisomaan ja liikkui muutaman askeleen mua kohden, joten kävin ottamassa kiinni, ettei häiritse muiden suorituksia. Harmitus oli..varmaan 120, mutta ei muutaku koira autoon keräämään energiaa ja itse rauhoittumaan ennen suoritusta

Seuraaminen hihnassa: 10

- enemmän kuin tyytyväinen Manuun :) Videolta näkyy, kuinka malttaa tulla hienosti käännöksetkin. Täyskäännös voisi olla terävämpi, joten sitä tullaan treenailemaan.

Seuraaminen ilman hihnaa: 10

- ja sama meno jatkui!

Liikkeestä maahanmeno: 10

- Manun bravuuri, nopea ku mikä :)

Liikkeestä seisominen: 8

- voihan persus, aavisti ennakkoon ja jäi n.4 askeleen jälkeen heti seisomaan sillä asenteella että "mää tiiän, että nyt on tää liike! ". Siitä uudella käskyllä sivulle ja komento seisomaan sujui hyvin. Seuraavissa kisoissa sitten 10 tästä :)

Hyppy: 10

- hyvin lähti hyppyyn ja jäi odottamaan, eikä ennakoinut! Kiitokset P.Karisen hyvien treenivinkkien, olemme selkeästi saaneet ennakointia vähennettyä :)

Kokonaisvaikutelma: 10

Tuomari J.Kurtti kovasti harmissaan, kun paikkamakuu meni nollille, koska suoritus oli kuulemma päivän parasta alokasluokassa :) Hyvä pre-kisa SM-kisoja ajatellen!