Paikka: Kravin maneesi

Alkuun pakko hehkuttaa, että nyt oli LOISTAVA treenipäivä!! Ylihyvä Manu =)) On se vaan mahtavaa nähdä, kun treenaus tuottaa tulosta ja poitsu etenee, ei toki isoin askelin mutta ETENEE =))

Päivän treeniliikkeet:

Paikkamakuu + luoksepäästävyys: Luoksepäästävyydessä pientä epäröintiä ja korvien luimistelua. Ei kuitenkaan peruutellut pois liikkurin lähestyessä. Sivullaoloa pitää vielä treenata, samoin miesliikkureiden käyttöä koska naisiin reagoin paljon vähemmän. Paikkamakuussa 4 koiraa, Manu reunimmaisena. Ensimmäisestä maahan- käskystä putosi ja pysyi hyvin makuulla n.1min, kunnes hallin ulkopuolelta alkoi kuulua haukuntaa ja uutena ilmiönä ko. tilanteessa: Manu alkoi haukkua makuulla ja vastasi ulkoa kuuluvaan haukuntaan =// Urokset.. ota niistäkin selvää. Kurtin pienestä vikinästä innostui ja nousu n. 1min 20sek kohdalla ylös, mutta putosi maahan- komennolla alas ja odotti, kunnes palasin sivulle. Siinä pientä ennakointia sivulle nousussa, kun otettiin nousu yksitellen.. perskules.. Parannusta aiempaan, mutta vieläkin älyttömästi hiottavaa!!

Seuraaminen: Tästä ei voi olla kuin YLPEÄ !! Treenien ehdoton ykköshetki. Taso 3 koko osio läpi alusta loppuun hyvällä kontaktilla ja loistopaikalla. Paljon kehuja liikkuri-Sarilta. Etevä jätkä!! Rupeaisiko kontakti nyt loksahtamaan paikalleen :P Toiveikas on hän! Harjoittelu jatkuu ja rupean ottamaan seuraavaksi osioita eri tasoista (4 ja 5), koska 12 askeleen matka sujuu jo kivasti. Lisäksi jatkamme kotona käännöstreenausta.

Luoksetulo: Ensimmäisellä käskytyksellä ei jäänyt paikalleen vaan olisi lähtenyt seuraamaan =) Pieni hengähdys ja uudelleen jättö paikalleen ja etäisyys + sieltä sivukäsky.  Täyden kympin luoksetulo erittäin hyvällä vauhdilla!!! =D Miksei tämmöstä menoa nähty möllitokossa viikko takaperin ??!

Liikkeestä seisominen: Tässä pakko sanoa, että ensimmäisellä yrittämällä tapahtui jotain, mitä ei myöskään ole IKINÄ tapahtunut: loisto seuraaminen ja odo-käskystä... jäi istumaan! ISTUMAAN ! Liike, jota ei muutenkaan tee ikinä kunnolla ja jos sattuukin tekemään, niin hitaasti kuin etana. Toisella yrittämällä erittäin hyvä liikkeestä seisominen. Osaa kyllä, jos kuulolaite on päällä ;)

Liikkeestä maahanmeno: Tähän ei tartte sanoa kun että BRA =))

Otettiin loppuun vielä hyppyesteellä muutama hypytys + esteen takana odottamis-harjoituksia. Vaatii treenausta erikseen, koska saattaa kyllä seistä ja odottaa rinnalle tuloa,  mutta istuu ennen käskyä =/ Voi ennakointi vieköön..

Kaiken kaikkiaan treeneistä Manulle 10 + jo ihan asenteen puolesta  ja siitä, kuinka hyvin jaksaa jo treenata maneesilla vaikka 3-4 koirakkoa treenailee hyvin lähellä aiheuttaen paikoin erittäin suurtakin häiriötä. Meille mahtavaa häiriönsietoharjoitusta! Näillä fiiliksillä leijailen tulevan viikon treeneissä..