Tänään käytiin vähän "jäähdyttelemässä" oman ryhmän järjestämissä agiepiksissä ja ajattelin ilmoittaa Manun hyppyradalle, jotta päästään tekemään vähän putkitreeniä sekä medien agilityradalle, koska se jäi eilen hieman kesken ohjaajan ajatusten oltua jossain korkeammissa sfääreissä :)

Hyppyrata oli oikein mukava ja tavoitteena oli saada hyviä putkeen menoja sekä vauhtia omistajaan :) Ja hienostihan se onnistuikin! Nollarata & hyvä aika toi medien hyppyradan voiton.

Agilityradalla oli muutama haastavampi kohta. Ja mikään yllätys ei ole ainakaan allekirjoittaneelle, että olin TAAS myöhässä valssini kanssa..pitkäksihän se meni hyppy ennen putkeen ohjausta ja menin siitä varmaan niin sekaisin, että putkesta tultuaan koira ampaisi jonnekin ihan muualle huonon ohjauksen tms takia. Noh, loppurata meni kuitenkin kivasti ja mikä hienointa: upeat kontaktit, hyvä kepeille meno vauhdista sekä makea keinu (meinas kyllä tulla lentokeinu, kun olin itse myöhässä käskyni kanssa). Radalta siis kielto eli 5vp ja aika kohtalainen, muttei hyvä, koska jätätin kontakteille.

Hyvää pre-treenausta tulevaa kisaa varten! M & M on nyt supervireessä ;)

Radat alla:

www.youtube.com/watch