Treenit 2-3 x vkossa + päivittäin pientä treenausta esim. paikkamakuuta eri paikoissa.

Keskeisimmät treenattavat osa-alueet:

Paikkamakuu: Kotitreenien osalta tämä on edistynyt. Kestoa vaihdeltu 1-3min välillä, paikka olohuone / keittiö / makuuhuone / eteinen. Manu pysyy nyt hyvin paikkamakuussa ko. ajan ja lisäksi sivulle palatessani nousee ylös vasta käskyn "sivu"jälkeen ennakoimatta. Olen lisäksi ottanut lyhyitä aikoja ulkona + Meirän hallissa aksatreenien välissä tilanteissa, joissa häiriö on ollut suurempi. Palkka ajoittain minulta, mutta kotona pääasiassa takapalkkana / palkka muualla, jottei nousisi sen takia ylös kohden minua.

Seuraaminen: Näinhän se menee, että kun viime jaksolla menin tuulettelemaan, että nyt on kontakti hyvä ja seuraaminen reipasta, niin kyllä.. edelleen reipasta, mutta nyt seuraamispaikka edistää =/ Nyt siis palkan avulla koittanut saada paikan paremmaksi ja seuraamismatkat ovat lyhyempiä..huoh.. näin sitä hinkataan ees taas. Käännösten treenausta on myös koitettu tehdä, mutta edelleen liian "löysät" kulmat.. Sivukäännöksiä treenattu vielä myös kotona ja ne tuntuisivat sujuvan..harmitus vaan, ettei terävyys siirry varsinaisiin käännöksiin =//

Maahanmeno / seisominen + häiriöharjoittelu:  Käskyt alkavat toimia, mutta seisomisessa ei kyllä edelleenkään kestä häiriötä yhtä hyvin kuin paikkamakuulla ollessaan.

Muita kotitreenissä harjoiteltuja juttuja:

Istu-maahan jumppa: Positiivista, että alkaa jo pysymään paikalla ja painopiste takana, joten ei etene liikkeessä. Maahan putoaa hyvin ja ajoittain innostuneena nousee erittäin hyvin & terävästi myös istumaan. Etäisyys parhaimmillaan n. 2m, josta saanut muutamia onnistuneita sarjoja.

Nouto:  Tästä tulen vielä kärsimään myöhemmin.. pitoharjoittelut eivät tahdo onnistua eli kapulan rauhallinen pitäminen on huonoa ja tahtoo välillä väylätä kapulaa =( Positiivista on, että noutaa ja tuo hyvin luo! =)) Tässä tarvitaan myös apua, miten jatkaa ja opettaa paikkaa, koska omat taidot loppuvat, vaikka olen Hilskan koulutuksen videopätkiä veivannut ees taas =)

 

Samoja asioita edelleen treenaillaan eli paikkamakuu, johon koitan hakea lisähaastetta eri paikoista ja häiriön lisäämisestä, seuraaminen (paikka + matka ja käännökset) sekä häiriö makuussa/ seisomisessa. Olen hallitreeneissa keskittynyt myös luoksetulon ennakoinnin poistamiseen eli palannut välillä palkkaamaan poistumisen jälkeen ja superpalkka, jos odottaa liikkurin komennon jälkeen ohjaajan käskyä =)) Malttia nuorelle miehelle! =)