Los laiskimukset  ja sisällä treenatut asiat viimeisen kahden viikon aikana:

Paikkamakuu: Tämä on ollut viimeisten viikkojen tärkein projekti - > lisätä aikaa ja varmuutta paikkamakuuseen, jossa on menty takapakkia valovuosi syksyn aikana. Paikkamakuita joka ilta 1-3 kertaa kestoa vaihdellen 15sek -> 1min 30sekuntiin. Palkkaus takapalkkana tai ohjaajalta maahan, jotta ei nousisi ylös, mitä on treeneissä tehnyt PALJON viime aikoina. Harjoituksia tehty kotona, ulkona, mummulassa, agilityhallilla. Sujuu jo selkeästi paremmin, mutta ei vielä mielestäni riittävän hyvin etenkään häiriön alla, joten harjoittelu jatkuu lyhyillä ajoilla.

Seuraaminen: Sisätiloissa lyhyitä askelmääriä + käännöksiä. Sujuu sisällä vähän laiskasti ja siksi olen jättänyt vähälle. Toivottavasti keli hieman lämpiää ja aikataulumme rauhoittuu, jotta pääsemme tekemään treenejä ulos + pidentämään matkaa!!

Maahanmeno / seisominen erottelua: N. 10 toistoa käskyjä vaihdellen ja häiriötä lisäten. Erottelu ok, häiriöliikettä ei tahdo sietää. Lisää häiriötreeniä.

Istu-maahan jumppaa: Tätä on koitettu aina iltapalan kanssa vähän tehdä. Ei kestä vielä seisomista -> etenee minua kohti istumisesta maahanmennessään, kun haluaisi olla lähellä. Jatkamme siis harjoittelua sivusta ja edestä ja panostamme etenkin istumisliikkeen nopeuttamiseen. Maahanmeno hyvä ja terävä, mutta istuessa vielä etupainoinen (peruuttamisen kanssa myös treenattu, jotta saisin takapainoisemmaksi).