Treenipaikka: Pirkkalan nurmikenttä

Ohjaaja: Sari Kärnä

Seuraaminen: Tarkistettiin, missä mennään. Alussa muutama sarja "haahuilua", mutta tämän jälkeen jo hyvää & reipasta seuraamista. Jatkossa satsaus treeneissä lyhyisiin & hyviin sarjoihin, joissa kontakti pysyisi yhtä hyvin, kuin tänään muutamalla viimeisellä sarjalla.

Liikkeestä seisominen: Takaperin kävellessä palkkaus + odo- sana. Reagoi hyvin & nopeasti käden liikkeeseen ja nyt seisominen tapahtuu jo nopeammin. Jatkossa tähtäämme siihen, että lähden sheippaileen kättä pois liikkeestä. Edistynyt =)

Liikkeestä maahanmeno: Ehdoton bravuuri =) Vähän maahanmenon lämmittelyä ja sitten seuraamisesta maahanmeno. Putosi erittäin hyvin muutamalla kerralla. Ongelmana enemmänkin ohjaajan "hidastuva" liike eli jatkossa luottoa siihen,että putoaa ja oma matka vain jatkuu.

Hyppy: Kiva yllätys, että Sarilla oli hyppyeste mukana =))) Tätä ei sitten ollakkaan treenattu. Hypätä osaa, se on käynyt agilityssä selväksi! =) Alussa annettiin hypätä & tarjota hyppyä + kovasti kehuja siitä, jotta esteestä tulisi mukava ja tarjoaisi sitä. Ei teettänyt ongelmia hypellä varsinkin, kun sai siitä lihapullaa ;) Ahmeli, mikä ahmeli. Sitten kutsu luokse ja vapautus hypylle + toiselle puolelle alusta. Hieno hyppy ja syöksy alustalle, jonne jäi nätisti odottamaan palkkausta. Muutamia toistoja alustalla + välillä ilman. Hyviä hyppyjä ja hyvin jäi seisomaan. Näin koirakoulutushistoriani toiseksi hyppytreeniksi meni mielestäni LOISTAVASTI! Loisto Manju <3 Tästä hyvä jatkaa ja kotiin rakennella hyppyeste.

Extraharjoitus: Koska alustalle meno vahvaa ja jää siihen hyvin seisomaan niin päätettiin Sarin kanssa testata, miten toimii ruudussa. Ensin alustan käyttöä ruudun ulkopuolella ja tämän jälkeen alusta ruutuun ja Manun kanssa lähetyksiä alustalle. Hienosti haki alustan ja jäi odottamaan palkkausta. Muutamia kertoja myös ilman alustaa ruutuun ja jäi odottamaan palkkaa =)) Etevä koiruus! Tästä siis lähtee ruudun harjoittelu!! Tähtäys saattaa siis olla ALOa ylempänä ;)

Paikkamakuu: Loppuun paikkamakuu yhdessä Sarin koiran Kurtin kanssa. Hienosti jäi maahan odottamaan ja pysyi siinä koko ajan Kurtia & minua katsellen. Eli hyvin menee, jos muutkin on maassa ;)

Kiitokset Sarille hyvästä treenistä & ohjauksesta! Tästä taas motivaatiota treeneihin =D