22-26.11.2010

Paikka: kotona sisällä (meidät on luotu vain lämpimiin olosuhteisiin treenaan :P )

Käännökset: joka ilta 6-10 toistoa vasemmalle ja oikealle. Oikealle kääntyy vieläkin laiskasti,mutta vasemmalle jo kivasti.Ihan ku olis keksiny jo hiljalleen takapään olemassa olon ja sen,että sitäkin voi (ja olisi jopa suotavaa) käyttää. Miinusta ja kehitettävää se,että käännöksen "laiskanpulskeita", eikä niin teräviä kuin toivoisin.

Seuraaminen: No nyt on sitte perskules satsattu siihen alkuun ja palkattu alun katsekontaktista ja ekalla askeleella. Askelmäärät seuraamisessa tilan rajoittaessa vain 1-6 askelta. Toivottavasti pakkanen hellittää ja päästäisiin ulos treenaamaan myös niitä pidempiä pätkiä.

Erottelutreeniä: maahan - seiso erottelua iltaisin. Sujuu jo hyvin sisällä.

Paikkamakuu: joka ilta 1-2 x kesto 1-2 min.  niin, että minä samassa tilassa kauempana. Lisää... ja lisää.. ja lisää. Ei voi vielä sanoa, että olisi mitenkään varma, mutta paremmin jo malttaa odotella.

Nouto: eri tavaroita lattialle ja niiden noutamista + palkkaamista luoksetuomisesta. Ei enää niin paljoa "heittelyä" vaan malttaa odottaa, että otan tavarasta kiinni. Olin jo menettänyt toivoni noudon suhteen, mutta valoa tunnelinpäässä! Metalliin meillä ei tosin kosketa kirveelläkään =//