Paikka: Kravin maneesi

Tänään päätin tehdä pelkästään treenin, ei kisaliikkeitä. Pakkasta auton mittarin mukaan -16astetta, joten paikkamakuun sai ikäväkseni taas unohtaa =((

Seuraaminen: Otin tason 2 mukaisesti seuraamispätkät ja kontakti pysyi hienosti loppuun asti. Manun hyvän vireen takia otin myös muutamia käännöksiä vasempaan ja oikeaan. Vasemmalle pysyy jo kivasti kontaktissa ja mukana liikkeessä, mutta oikealle kääntyessä tahtoo välillä karata vähän kauemmas sivulta. Lisää paikalla kääntymisiä siis.

Liikkeestä maahanmeno + seisominen: Koitin nyt treenissä ottaa seuraamispätkiä ja liikkeestä maahanmenoja / seisomisia vuorotellen, jotta ei pystyisi ennakoimaan. Seuraamisia vaihdellen 1-3 ja välissä maahanmeno / seisominen + paluu koiran vierelle ja palkkaus maahan / seisoma-asentoon. Harjoitus sujui mielestäni loistavasti huomioiden, että aivan lähellämme treenasi 2 BC:tä leluilla leikkien + seuraamista ottaen. Manulle loistava häiriötreeni!! Lisää näitä, jotta tulee varmuutta tekemiseen =)

Hyppy: Esteen yli hypytystä. Kosketusalustan kanssa hyppy toiselle puolelle ja odottamista alustalla (odotusajan vaihtelua, jottei myös tässä ennakoisi) ja välillä alusta pois ja enemmän kokeenomainen liike. Sujui oikein hyvin! Innoissaan menossa esteen yli =)

Luoksetulo:  2 x luoksetulo merkkien luona häiriön alla. Hienoja luoksetuloja =))

Hyvä treeni-ilta kovasta pakkasesta huolimatta. Edistyminen seuraamisessa + varmuus liikkeissä paranee varmasti jahka arki-illan treeneistä saadaan monipuolisempia.. ahtaissa sisätiloissa treenaaminen kun ei tahdo seuraamista edistää ja ulkona paukkuvat pakkaset eivät oikein ole motivoineet seuraamisen tekemiseen ulkona =(( Vaatii siis ryhdistäytymistä ohjaajalta..