Paikka: Meirän halli

Ohjaaja: Kati D

Voi onni ja armahdus!! Valoa tunnelin päässä =)))) Tais opettajan "kurinpitopalautus" auttaa ja eri asenne treeneissä näky myös Manussa. 12 esteen rata sisälsi hyppyjä, puomin, muurin, kepit ja keinun.

Tällä kertaa esteet todella hypättiin yli eikä menty ali -> positiivista eli viime kerta olikin ehkä hetkellinen häiriö ??.. toivoo hän. Vauhti reipas, kontaktit puomilla melko hyviä.. MUTTA.. jotain ihmeen räksytystä, kun olisi kaksi hyppyä + putki pitänyt suoralla pätkällä mennä. Taitaa olla napanuora vielä tiukassa, kun ei uskalla itsekseen irrotella ;) Niinpä kävin treenailemassa toisella aksakentällä hieman putkeen lähetyksiä eri kulmista ja hypyltä putkeen irtoamista. Nopeasti muistui mieleen, joten toivottavasti näitä treenaillaan jatkossakin! Hyvää ja tarpeellista treeniä ainakin meille =)

Keppitreenistä MEINASI tulla päivän ehdoton supersuoritus, koska manu-mainio vallan villiintyi ja meni kepit parhaimmillaan jopa niin, että verkoista puuttui (laskujeni mukaan) 5 verkkoa aiemman 3 sijaan. Löi toki harjoittelun lopussa leikiksi/väsyi ja yritti oikaista, joten päätimme onnistuneeseen hieman helpoitettuun pätkään ja seuraavalla kerralla lisää! Keppien pujottelu sujui hienosti koira vasemmalla puolella (lieneekö tokon vaikutuksia), mutta koira oikealla puolellani.. ei kerta kaikkiaan.. sopii videoiden pohjalta kotona analysoida, tekeekö oma kroppa jotain toisin ko. tilanteessa =/ Joka tapauksessa, treeneistä viisastuneena päätimme Kati open kanssa, että ehkäpä ensi kerralla päätämme harjoittelun hyvään onnistuneeseen suoritukseen :P

Keinutreenistä on ollut pitkä tauko. Aiemmin tehty lähetyksiä keinulla ajatuksena saada koira vauhdilla keinulle ja keinusta superkiva juttu. Tänään totuttelimme Manua keinutusliikkeeseen sekä keinulle menemiseen ja alas-liikkeen käyttöä (niiaus keskiosan toisella puolella, jotta keinun tärähdys olisi vaimeampi). Seuraavalla kerralla otamme myös tärähdykseen totuttelua. Hiljalleen etenee siis tämäkin este =)