Paluu koirailun maailmaan kera puolipallillisen koiruuteni!

Nyt on takana muutaman viikon treenitauko agilitystä ja tokosta.Ell Kari Ventelän luona pyörähdimme pe 25.3 ja tuolloin päädyimme piiiitkän pohdinnan jälkeen siihen, että ns terve kives jätetään ja ell poistaa vain piilokiveksen, joka löytyikin luojan kiitos vatsaontelon ja nivuskanavan rajamailta eli ei tarvinnut tehdä syvää avausta vatsaonteloon =) Ennen leikkausta kuvautin lonkat ja kyynärät & yhdessä ell kanssa katselimme kuvia, joista hän perustellusti kertoi, että lonkat lähtevät B/B:nä -> saisi olla vähän tiiviimpi nivelrako eli lonkkaluun pää on muutaman millin lonkkamaljasta irti ja sillä perusteella B eikä A. Kyynärät 0/0, kaikki ok. Näillä on nyt sitten hyvä lähteä treenaamaan aksaa ja tokoa jatkossa, kun tietää, että poju on ehtaa tavaraa ;)

Tästä alkaa nyt sitten TIIIVIS treenijakso tokossa ja ensimmäinen etappi keväällä on la 21.5 NPKH:n  tokokisat Nokialla ja mikäli kaikki ok, tämän jälkeen pieni treenaus ja 2.6 Tavesin tokokisat Pirkkalassa. Sitten katsastellaan tilannetta & pohdin, lähdemmekö Tavesin joukkueeseen tokon SM-kisoihin (kehtaanko siis lähteä..) jotka pidetään kesäkuun puolivälissä Klaukkalassa.

Agilityn suhteen aloitamme tiiviimmän treenauksen tokokauden jälkeen ja tavoitteena päästä syksyllä starttaamaan ekoissa medi 1 luokan kisoissa jahka kepit ja keinu on kesän aikana hiottu kuntoon.

JÄNNITYKSELLÄ odotan, miten treeni lähtee kulkemaan ja raporttia tulee tilanteen mukaan =)