Tammi-helmikuun projektina kotitreenauksessa on seuraaminen, paikkamakuu, seisomisen / maahanmenon häiriönsietotreenaus. Lisäksi koitan treenailla ajoittain istu-maahan kake-jumppaa.

Paikkamakuu-treenit on tehty tänä aikana kotona sisätiloissa eri paikoissa makuuaikaa vaihdellen. Palkka on nyt muualla kuin minulla eli treeneissä takapalkkausta tai vapautusta omalle ruokapaikalle tms. Positiivista on, että kestää liikkumiseni, ei nouse enää 10sek jälkeen heti ylös palkan toivossa vaan pysyy jo kotona hienosti 1-2min makuulla. Ei vikinää, eikä levottomuutta. Aikaa tarvitsee vielä pidentää ja treenausta saada siirrettyä pian muualle, jotta saadaan kokemuksia eri paikoista + myös häiriötä lisää.

Seuraamisessa olen ottanut taso 2 ja 3 pätkittäin sisällä ja ulkona. Varsinkin ulkona kontakti ja vire pysyy jo todella kivasti. Ollaan treenailtu kotosalla seuraamisen lähtöä ja palkkausta nimenomaan katsekontaktista. Ehdottomasti parantunut ja loistavalla alulla!! Seuraavaksi taso 3 ja 4 .. ehkä myös taso 5 osioita eri paikoissa. Kotona ja ulkona jatketaan myös käännösten treenailua.

Seisomisen ja maahanmenon erottelu-treenit jatkuvat ja olen ottanut myös häiriöliikkeitä ja sanoja mukaan. Maassa pysyy hyvin, mutta seisomisessa on vielä parantamisen varaa.