Paikka: Kravin maneesi, ryhmätokotreenit

Noniin..ilman mitään isompia paineita marraskuun ensimmäinen kunnon treeni ja komiastihan se meni! Meidän tarttee varmaan ruveta pitään enemmänki taukoja ;)

Seuraaminen: liikkeen ohjaajan komennoilla seuraamisen lähtöjä + palkkausta myös seuraa-komentoon reagoimisesta ja heti liikkeen aloittamisen jälkeen. Paras kontakti + vire kuukausiin!! Liekö tauon ansiota. Ja jälleen..koira hyvä, ohjaaja unessa. Nyt on ohjaajalle tullu sellanen paha tapa korjata alotusasentoa eli otan pienen sivuaskeleen,jolla korjaan Manun sivulletuloasentoa suoremmaksi -> tästä sapiskaa apuohjaajilta ja tähän siis tarpeen kiinnittää huomiota, ettei suoritukset kokeessa mene nollille oman mokan takia!

Luoksetulo: toistot 2 x ja liikkurin komennosta. Manu se jaksaa yllättää (muutkin ku mut!). Tuli sivulle-komennolla NIIN LUJAA vierelle,että harvoin olen sen edes nähnyt jäniksen perään ampaisevan yhtä kovaa. AIVAN LOISTAVAT LUOKSETULOT IHAN TÄYSILLÄ SIVULLE! Ja sillä saatiin Sari-opelta ja Piia-liikkurilta "oho, jestas" kommentti ;)

Liikkeestä seisominen: alkuun muutama 5-6 x sarja peruutellen odo-komentoon herättelyä ja sitten perusasennosta seuraamisen yhteydessä.. ei suinkaan seisomaan vaan maahan =( Voi kirottua!! Jäi sentään kolmannella yrittämällä seisomaan ja pysyikin siinä hienosti, mutta perskules.. osaa seistä, mutta tahtoo maahan. Lisää erottelutreeniä!!

Hyppy: hyppyesteellä vapaata hypytystä ja sitten alusta hypyn toiselle puolelle ja perusasennosta muutama suoritus "hyppy" komennolla yli ja palkkaus alustalle jäämisestä käskyllä odo. Ihan ok, tarkkuutta omiin komentoihin ja toimintaan. Innolla hyppää =)

Ruutu: ajankuluksi ja ruudun ollessa valmiina & vapaana otin sitte muutaman lähetyksen ruutuun alustalle. Mahtis Manu, innolla alustalle suunnasta ku suunnasta palkkaa odottamaan ja jää hienosti etutassut alustalla seisomaan & odottamaan. Ruutuun menossa ei mitään komentoa vielä vaan vapautuksia ruutuun. Onneksi on tullut pentuaikana alustankäyttöä treenattua! Nyt on paljon hyötyä =))