Paikka: Nokia, hiekkatie järvenrannassa.. tie,jonka luulin olevan rauhallinen, mutta jossa olikin trafiikkia ihan riittävästi eli häiriötekijöitä vilahteli ohitsemme tasaiseen tahtiin touhujamme ihmetellen

Seuraaminen: taso 1 oli kirjattuna lapulle ja siitä jaoimme "seuraamispätkät" 5-2-6 / 3-7-3 / 5-1-7-4 / 3-5-1. Allekirjoittaneen palkkaamistaidot ovat luokkaa heikko/surkea, mutta siihen nähden Manu toimi melko hienosti ja jaksoi seurata hyvällä ( ei erinomaisella..) kontaktilla & paikalla ko. pätkät. Täytyy olla ihan tyytyväinen ja Sarin ohjeistus "selkeä alku - loppu" toimi kyllä. Tästä jatkamme harjoittelua!! =)

Luoksetulo: Pöh..juuri kun edellä kehuin liikkeen parantuneen.Nyt uudenlainen ongelma -> ennakointi.Ensimmäisessä luoksetulossa oli niin innokas,että kun pääsin n.15askeleen päähän niin sieltä shellieni ampaisi kuin ohjus luokseni.Niinpä koitin poistaa ennakointia ottamalla muutaman sivulletulon väliin ja kokeilimme uudelleen.Nyt toimi ja JES, tuli myös suoraan sivulle eikä perinteiseen "persviistoon"! Luoksetuloharjoittelun jätimme tähän ikäihmisten tultua ihastelemaan "lassieta"..

Paikkamakuu: Ei myöskään meinannut onnistua millään,vaikka on aina ollut niitä Manun parhaimpia liikkeitä =( Niinpä otin sivulle-maahan- kävelin n.5m päähän ja odotin siinä ensin 10sek -välipalkka - 15sek - välipalkka ja lopulta 25 sek.

Lisäksi illalla kotona "iltapalana"

Istuminen: naksuttelin istumista lopuilla treeniherkuilla 2 x 10 toistoa. Ensin takkuili ja sitten alkoi tarjota liikettä paremmin. Hidasta on vieläkin. Maahan se ainakin osaa mennä! Se kävi istumista treenatessa ilmi ;)

Sivulletulo: 3 x 2 toistoa, joista joka toinen vähän vinoon =(( Muutaman kerran kosketuskepin kanssa oikeaan kohtaan riittävällä kaarroksella.