Paikka: Meirän Halli, Nokia

Ohjaaja: Kati D

Alkuvuodesta olemme keskittyneet Manun kanssa pääasiassa keppitreenaukseen sekä keinun harjoitteluun. Kepeissä vahvistusta molemmin puolin ohjaamiseen ja lähetyksiä eri kulmista. Verkkoja pois parhaimmillaan 4kpl, mutta tässä nyt vähän junnaillaan, koska Manu selkeästi osaa, mutta koittaa välillä livahtaa yhden välin ohi. Viimeisimmissä treeneissä kokeiltiin verkkojen lisäksi hihnankäyttöä "ohjurina" eli joutuu suorittamaan kaikki välit ja näin onnistumisia tulee enemmän. Epäilin hiukan ennakkoon, miten mahtaa toimia, mutta ei paljon menoa hidastanut ja näin saatiin jopa 6 verkkoa pois ja Manu painoi hienosti ilman hihnaohjausta alusta loppuun, kun tajusi, ettei voita mitään sillä, jos yrittää ohittaa välejä.

Keinulla ollaan viime kesänä tehty lähetyksiä keinun päähän ja siten saatu keinusta superkohde, koska päässä odotti herkkuja =) Nyt on otettu keinutteluun totuttelua, rämistelyä, hihnan kanssa keinulle menoa ja "alas" komennolla keinun painamista alas ja kontaktit loppuun asti. Ma 31.1 treeneissä tuntui oikein innostuvan keinusta ja meni innolla + odotti että kallistuu ja reippaasti kontakti päässä =)) Eiköhän se tästä. Kolahtamista / räminän pelkoa pitää vielä treenata eli siedätystä tiedossa.

Radoilla olen koittanut keskittyä ohjaukseen / ohjauskuviohin ja vähän rauhoittaa komentojani.. Videosta voi vaan todeta, että hohhoijjaa.. koira kyllä osaa hypätä ja vauhtia piisaa, mutta ohjaaja köntystää vieres ja kädet..mihis ne köytettäis!

Kts alla linkki:

www.youtube.com/watch