Nokia, hiekkakenttä

Seuraaminen: vielä tehtiin taso 1 mukaan ja ehdottomasti parasta seuraamista aikoihin! Jaksoi ilman pidempiä taukoja kaikki sarjat,mutta kontakti voisi ehhhhhkäpä olla vielä parempi. Rupeaa tulemaan tosi kriittiseksi,eikä pian mikään riitä ;)

Luoksetulo: Ei olis IKINÄ uskonut pentuaikoina,että tästä liikkeestä tulisi jotain ja nyt Manu tulee rakettina sivulle.Tämä on nyt aiheuttanut puolestaan sen,että kun luoksetulo on innokasta & reipasta, paikalla makuu ei tahto onnistua, kun kerta t a h t o o tulla sivulle,eikä maata maassa =/Luoksetuloja x2 hienosti sivulle.

Maahanmeno: Alkuun 2 x 7 toistoa "maa" komennolla maahan mahd nopeasti.Sujui kuin vettä vaan.Sitten seuraamista 5-6 askelta, komento maahan ja hienosti putosi -naks ja palkka. Muutamia kertoja myös maa-komennon jälkeen kävely n.5-6 askelta eteenpäin - käännös - ja paluu koiran luokse sivulle.

Yritin ottaa muutaman kerran paikalla makuuta,mutta viereen tulleet palloilijapojat aiheuttivat ylitsepääsemättömän häiriötekijän, joten poitsu ei kyllä pysynyt 10-15sek pidempään paikallaan. Jääpi toiseen kertaan.